Wat is een crystal grid / kristal grid?

Wat zijn ze toch mooi! Maar kristallen zijn zoveel meer dan alleen prachtig; het zijn ook hele krachtige tools! Een crystal grid, ook wel kristal rooster of kristal grid genoemd, is een raster waarop kristallen op een geometrische manier kunnen worden geplaatst. De grid staat voor de krachtige vibratie van de gecombineerde kristallen. Alle kristallen worden met aandacht én een speciale intentie geplaatst.

Be intentional. Intentie is key! Crystal grids worden gemaakt om iets moois te manifesteren. De intentie is een onmisbaar doel voor de crystal grid! Juist dankzij deze intenties krijgen verschillende grids ontelbare voordelen. Ze kunnen liefde in jouw leven aantrekken of juist een helende intentie hebben voor gezondheid. Of wat dacht je van ‘het verdrijven van negatieve energie?’ De intentie moet helder zijn, waardoor er makkelijk vanuit de intentie gewerkt kan worden. Elk crystal grid heeft één intentie.

Waaruit bestaat een kristal grid?

De juiste combinatie van kristallen is the key to crystal power. Kristallen zijn healing stones, en bepaalde combinaties zullen voor een bepaalde heling zorgen. Dit neemt niet weg dat er een goed of fout is; alles draait om intentie. In het midden van de grid wordt de ‘cluster kristal’ geplaatst. Dit kan bijvoorbeeld een zaksteen, kristal punt, geode of geslepen steen zijn. Het is de grootste van de volledige grid! Daaromheen wordt de cluster kristal aangevuld met kleinere kristallen, allemaal geplaatst uit vanuit de intentie.

Waar plaats ik mijn crystal healing grid?

De plaats van de grid moet aansluiten bij de intentie. Dit kan een rustige ruimte zijn, maar dit kan ook naast je bed zijn. Zolang het voor jouw gevoel maar goed voelt! De ruimte kan voor plaatsing gereinigd worden met salie of palo santo voor ultieme werking van de grid. Neem vanuit behoefte de tijd om je intenties luid hardop te zeggen en probeer je te ontspannen tijdens een zen meditatie. Ook wanneer je langs de grid loopt kun je je intentie nogmaals duidelijk maken! Heb je behoefte aan het toevoegen van elementen uit de natuur? Alles is mogelijk, en niks is fout of goed.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *